dijous, 5 de març del 2009

Audacity. Com modifiquem el so?

Hola a tothom!

Aquesta setmana he pogut conèixer el programa "Audacity". Aquest serveix per crear, modificar i superposar àudio. Dins aquest programa també podem retocar i modificar els sons a través de efectes.
En primer lloc hem gravat una frase en grups de tres persones, cada persona gravava un tros i l'objectiu posterior és unir les tres parts en una sola.
Per poder unir les tres oracions ens dirigim a "projecte" i "importar àudio", en aquest moment podrem escollir quins són els fitxers d’àudio que volem reproduir.
Si veiem que queden espais buits o sense veu a la gravació és poden retallar seleccionant l'espai i clicant al icona on trobem unes tisores.
A la part superior dreta clicar sobre el dibuix on hi ha dues fletxes en diferents sentits <--> que serveix per traslladar l’àudio on ens interessi, en aquest cas havíem de posar les frases en ordre.
Un cop està ben ordenada la gravació la varem guardar a “importar wav”, i darrerament la varem pujar al blink perquè tothom pogués veure-la.

El següent que hem aprés aquesta setmana és a introduir la frase que varem realitzar el dia anterior per en el lloc més adequat d’una melodia que hem escollit nosaltres mateixos.

Per a realitzar aquest pas ens hem situat a “Audacity”. En situem a “projecte” i “importar àudio”, en aquí podem situar els dos fitxers d’àudio dins el mateix programa i començar a modificar-los.

En aquest cas hem utilitzat i provat diversos efectes per modificar els sons i poder situar les nostres veus en el punt de la cançó que més convenient ens sembli amb el icona que té aquest dibuix <-->.

Finalment també l'hem penjat al blink per compratir-ho amb la resta de companyes.

Fins la setmana que bé!

Un petonàs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada