dilluns, 30 de març del 2009

Els tres porquets!

Hola a totes! com us vaig dir, avui dilluns ja podem penjar el video del conte dels tres porquets!

En primer lloc hem de situar el nostre video en el programa Windows Movie Maker. Seguidament cliquem la opció d'importar video, així ens apareixerà el video dins el programa i ja estarà llest per poder modificar-lo. Si volem aplicar música ens situem a Importar audio o música i quan el tinguem a la pantalla l'arrosseguem cap a l'opció Audio/música. Per grabar el resultat final ens hem de situar a Arxivo i Guardar arxivo de película.

També podem afegir efectes en els títols i en la transició de les diapositives. això afavoreix l'estètica del vídeo.

Espero que us hagi agradat.

Martona.

diumenge, 29 de març del 2009

Els Jocs!


Hola a totes!
Aquesta setmana tinc poquetes coses a comentar! hem estat fent el treball de Noves tecnologies aplicades a l'educació tota la setmana! La veritat es que el tema dels jocs està molt interessant!
També hem fet el video...hem sembla que el podreu veure penjat al blink dema! espero que us divertiu!

dijous, 19 de març del 2009

Google.docs i Youtube!



Hola a totes!

Aquesta setmana hem pogut veure una nova manera de compartir fitxers amb les nostres companyes, a través del google.docs, a través d'aquí podem crear documents de text i compartir-los amb les nostres companyes. Això ens facilitarà molt el treball en grup, ja que al ser de sis persones la tasca és una mica més complicada.

També hem treballat com baixar un video de youtube. Hem hagut d'instal·lar un programa des de la opció "Instal·lar" del blink, si cliquem a "Afegeix-lo a Firefox", el programa s'instal·la automaticament.
Per cambiar el format del video un cop l'hem descarregat del youtube ho fem des del programa Downloadhelper. Hem d'escollir l'opció de cambiar la seva extensió a WMV(Windows Media Player).
Finalment veiem el video des del programa windows movie maker on podrem modificar-lo, reduir-lo, retallar-lo...
Finalment hem presentat el pròxim treball, que consistirà en crear un video per modificar-lo i retocar-lo a través del Windows Movie Maker.
Petonets a totes!

dilluns, 16 de març del 2009

Bloc de notes, índex i documents de google!


Hola a totes!
Aquesta setmana hem tractat una gran varietat de temes com són, el bloc de notes de google, com fer un índex automaticament des del Word i finalment crear un document ".dox".

El bloc de notes google és un mètode molt senzill de poder introduïr la informació que desitgem i compartir-la amb els companys que més ens interessi.

Fer un índex a través de word no m'ha semblat una cosa complicada però si hem confonía una mica perquè havia de seguir molts passos. A més és una eina important tant per els nostres estudis com per la nostra vida professional. Com que em va costar seguir els passos per realitzar líndex faré un petit resum:
  1. En primer lloc hem de seleccionar els títuls que volem utilitzar en el índex com a "título 1", si volguessim posar subtítuls com a "título 2".
  2. Per realitzar l'index automàticament ens situem a "Referèncias" i "tabla de contenido". Hem d'eliminar l'opció "usar hipervínculo en lugar de numeros de pàgina.
  3. Per evitar numerar la pàgina del índex i de la tapa hem de fer:
  4. Ens situem a "dissenyo de pàgina" i "saltos" i "pàgina siguiente", com que ens quedarà una pàgina en blanc donem a , si donem un cop a suprimir es torna a col·locar correctament.
  5. Col·loquem el cursor al final del índex. Ens situem al peu de pàgina i treure l'opció "Vincular al anterior".
  6. Ja podem modificar els numeros de pàgina.
  7. Com que le spàgines del índex són les antigues hem de situar-nos a sobre i posar l'opció d'actualitzar taula.
Finalment l'últim dia varem repartir els grups i les temàtiques dels treballs que hem de realitzar per això com a coordinadora vaig crear una document de word per poder realitzar el nostre treball i que totes tinguem opció d'accedir-hi a ell.

La setmana que bé més!
Petonets a tothom!

dijous, 5 de març del 2009

Audacity. Com modifiquem el so?

Hola a tothom!

Aquesta setmana he pogut conèixer el programa "Audacity". Aquest serveix per crear, modificar i superposar àudio. Dins aquest programa també podem retocar i modificar els sons a través de efectes.
En primer lloc hem gravat una frase en grups de tres persones, cada persona gravava un tros i l'objectiu posterior és unir les tres parts en una sola.
Per poder unir les tres oracions ens dirigim a "projecte" i "importar àudio", en aquest moment podrem escollir quins són els fitxers d’àudio que volem reproduir.
Si veiem que queden espais buits o sense veu a la gravació és poden retallar seleccionant l'espai i clicant al icona on trobem unes tisores.
A la part superior dreta clicar sobre el dibuix on hi ha dues fletxes en diferents sentits <--> que serveix per traslladar l’àudio on ens interessi, en aquest cas havíem de posar les frases en ordre.
Un cop està ben ordenada la gravació la varem guardar a “importar wav”, i darrerament la varem pujar al blink perquè tothom pogués veure-la.

El següent que hem aprés aquesta setmana és a introduir la frase que varem realitzar el dia anterior per en el lloc més adequat d’una melodia que hem escollit nosaltres mateixos.

Per a realitzar aquest pas ens hem situat a “Audacity”. En situem a “projecte” i “importar àudio”, en aquí podem situar els dos fitxers d’àudio dins el mateix programa i començar a modificar-los.

En aquest cas hem utilitzat i provat diversos efectes per modificar els sons i poder situar les nostres veus en el punt de la cançó que més convenient ens sembli amb el icona que té aquest dibuix <-->.

Finalment també l'hem penjat al blink per compratir-ho amb la resta de companyes.

Fins la setmana que bé!

Un petonàs!